🚚 Gratis verzending vanaf 50,-

📦 Verzending binnen 1-2 werkdagen

Even voorstellen!🙋🏼‍♀️

Hooi ik ben Suus! En samen met Soof (de teckel) zijn wij het gezicht achter Soofietel, jouw favoriete merk voor exclusieve, stoere maar toch lieve honden tuigjes en handige accessoires voor jouw trouwe viervoeter.

Zelf woon ik in het mooie Noord-Holland en ben opgegroeid op de boerderij. Zeker daarom, ben ik zelf ook gek van dieren en uiteraard ook op honden!

Dat Soof in het begin van 2022 bij ons kwam wonen, kwam ik er achter dat er heel erg weinig variatie was op het gebied van halsbanden, tuigjes en riemen voor honden. Dit is de reden dat ik Soofietel ben begonnen! In de winkels liggen vaak de standaard designs. Wij willen daar met mooie, hippe en gezellige printjes en een goede kwaliteit met een lange levensduur met Soofietel een nieuwe draai aan geven

We vinden het heel belangrijk dat de tuigjes een goede pasvorm hebben en comfortabel aanvoelen voor jouw viervoeter, voor korte of lange wandelingen op het strand of in het gras! Ook kunnen ze tegen een stootje en zijn ze na wat rollen in de modder weer makkelijk schoon te krijgen door ze uit te spoelen met wat wasmiddel of even in de wasmachine te doen!

Soofietel, your favorite dog brand!

Shop de leukste honden accessoires

Piep dé Pup

Maak kennis met het eerste design van Soofietel. Een klassieke 'Pied dé Poule' print met een trendy gouden hardware. Een tijdloos design die stoer maar toch ook lief toont. Een echte must have voor jou viervoeter.

Blooming Pup

Het design van de 'Blooming pup' collectie is stoer door de donkerblauwe tinten van het design, maar toch ook lief door het schattige kleurrijke bloemen patroon. Deze collectie is afgewerkt met een trendy gouden hardware hierdoor straalt hij ook nog een mooie hoeveelheid klasse uit!

Gratis verzending vanaf 50,- Levering binnen 1-2 werkdagen

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing Je bent €50 verwijdert van gratis verzending.
Er zijn geen producten meer te koop